Српски ћирилица | Srpski latinica | English Extranet

geoSrbija - Dobrodošli!

Digitalna platforma za Nacionalnu infrastrukturu geoprostornih podataka služi da na njoj pronađete podatke, povežete ih i prikažete na način koji odgovara Vašim potrebama.

Упутства

Osnovno o NIGP-u

Nacionalna infrastruktura geoprostornih podataka – NIGP, (eng. National Spatial Data Infrastructure – NSDI), predstavlja integrisani sistem geoprostornih podataka, koji omogućava korisnicima da identifikuju i pristupe prostornim informacijama dobijenim iz različitih izvora, od lokalnog, preko nacionalnog do globalnog nivoa, na sveobuhvatan način.

Novosti

14. međunarodni stručni skup: Letnja škola urbanizma

Udruženje urbanista Srbije i Republički geodetski zavod, u saradnji sa GIZ/ AMBERO/ ICON, JP „Direkcijom za izgradnju i razvoj grada“ DOO Bijeljina i Arhitektonsko-građevinsko-geodetskim fakultetom Banjaluka...

06.06.2018

XI konferencija o katastru i infrastrukturi prostornih podataka

Tema ovogodišnje konferencije je bila „Upotreba prostornih podataka u izgradnji digitalnog društva – izazovi i perspektiva“, imajući u vidu trendove u oblasti korišćenja geoprostornih informacija u donošenju strateških odluka.

04.06.2018

Studenti iz Slovenije u poseti Republičkom geodetskom zavodu

Dana 25.05.2018. Republički geodetski zavod imao je zadovoljstvo da ugosti grupu studenata Fakulteta za upravu Univerziteta u Ljubljani.

31.05.2018

Arhiva novosti

Servisi

Linkovi

 
geoSrbija © 2009–2017